Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Microdeixalleria i gestió de residus

Darrerament, hi ha hagut diversos incidents degut al mal ús de la microdeixalleria. Per aconseguir que el nostre poble es mantingui net i es respecti la convivència amb tot el veïnat, des de l'Ajuntament de Seròs compartim una sèrie de normes respecte a la gestió de residus i l'ús correcte d'aquest servei.

 1. Les deixalles s'han de deixar dins de la caseta, en cap cas a l'exterior. Per accedir-hi, cal obtenir la clau a l'oficina PAP, que es troba al Pavelló Municipal de Seròs.

 2. La microdeixalleria és d'ús preferent per als habitatges disseminats que no tenen servei porta a porta o en casos puntuals. 

 3. Els elements que s'han de llençar a la microdeixalleria son:
  • Roba i calçat (també es poden llençar al contenidor que es troba al C/ Francesc Loncà) 
  • Oli de cuina usat
  • Bombetes i fluorescents.
  • Piles
  • Tòners
  • Pintures, vernissos i dissolvents.
  • CD'S
  • Càpsules de cafè. 

 4. Deixar elements voluminosos a la porta de la microdeixalleria està prohibit, s'ha de fer ús del Servei Voluminosos. Com? És fàcil! S'ha de sol·licitar a través del formulari de la web, trucant al 973 110 121, enviant un correu electrònic a info@segriapap.cat o a la mateixa oficina PAP de Seròs.

 5. En cas de tenir un gran volum de residus, pots portar-los a la deixalleria més propera, en el cas de Seròs, la d'Alcarràs.

 

Aquestes normes formen part de l'article 102 de l'ordenança de civisme i convivència. L’incompliment del qual pot comportar una sanció de fins a 600 , i amb reincidència o recurrència pot augmentar fins als 3.000 .


Per a més informació pots consultar la web oficial del Porta a Porta: www.segriapap.cat


HORARI DE LA OFICINA PAP DE SERÒS:

Dilluns 25 de març de 09:00 h a 17:00 h

Divendres 12 d’abril de 10:00 h a 14:00 h

Dilluns 22 d’abril de 09:00 h a 17:00 h

Si teniu qualsevol dubte respecte a la gestió de residus o voleu realitzar una denúncia per l'incompliment de l'article 102 de l'ordenança de civisme i convivència podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament de Seròs al 📞 973 78 00 09 o 📩 ajuntament@seros.cat.

1.png

2.png