Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FlorSeròs Experience

Vine a Seròs a gaudir d'una experiència de la natura i dels arbres fruiters. Durant el període de floració els camps d'arbres fruiters es tenyeixen de colors i s'omplen d'olors, creant de manera màgica un immens "patchwork" paisatgístic de colors.

Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Seròs us oferim la possibilitat de fer una ruta guiada per pagesos i guies locals. L'experiència ofereix la possibilitat de visitar els camps privats d'ametllers,  presseguers, albercoquers, cireres i/o pereres, per endinsar-te en el món rural de les Terres de Lleida. De la mà dels nostres pagesos-guies i passejant entre dels arbres amb flor descobriràs aquest espectacle natural, i també coneixeràs el món de la pagesia i el cicle de vida de l’arbre fruiter, i la història, patrimoni i trets característics d’aquesta part del ponent de Catalunya.

20220311_111348.jpg

- INFORMACIÓ

  • El punt de trobada de les rutes guiades és la plaça de les Escoles, davant de l’Ajuntament. Es recomana arribar a Seròs 30 minuts abans de l’hora de sortida per a registrar-se i agafar l’entrada de les visites guiades.

  • La durada de la ruta és d'aproximadament 2:30h i es realitzen exclusivament en minibús de màxim 30 persones.

  • Durant les visites s'incorporen parades programades en l’itinerari per conèixer i aprendre les característiques dels diferents camps de conreu del municipi a més a més d'una important part del patrimoni cultural arqueològic del municipi.

Reserves: https://inscripcions.cat/floracioseros2023

- PREUS

  • Fins a 3 anys: GRATIS

  • Entre 4 anys i 17 anys: 6€

  • Entre 18 anys i 64 anys: 12€

  • Més de 65 anys: 6€

Triptic_FlorSerosExperience-2.jpg

Pots descarregar-te el tríptic sencer a continuació: Triptic_FlorSeros