Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pressupostos Participatius

El Pressupost Participatiu és un mecanisme de participació ciutadana directa, mitjançant el qual els ciutadans i les ciutadanes de Seròs poden proposar i decidir sobre el destí d’una part dels recursos municipals, establint així un canal efectiu de democràcia participativa. A més del component decisori, el Pressupost Participatiu pretén incorporar dins del propi procés, accions destinades a millorar els canals de comunicació entre les institucions locals i la ciutadania, així com generar espais de reflexió col·lectiva entorn les demandes i necessitats del municipi. L’Ajuntament de Seròs obre els pressupostos municipals a la participació de la ciutadania amb la intenció que tingui continuïtat en el temps. Amb aquest objectiu s’ha elaborat aquesta guia per tal de fixar les regles que ha de seguir el procés per als pressupostos del 2022. Tanmateix, es pretén que sigui guia dinàmica que pugui ser revisada cada any per a realitzar-hi les modificacions necessàries, i assegurar-ne així la seva adaptació i millora.
Guia dels Pressupostos Participatius

En aquesta guia trobareu les respostes a tots els dubtes que pugueu tenir referent als pressupostos participatius. Us animem a participar-hi fent arribar les vostres propostes entre el 8 i 24 de juliol.

Quadríptic Resum

Si vols fer una consulta ràpida al procés de participació ciutadana, consulta aquest quadríptic on hi trobaràs un resum de tot el procediment.

Formulari de propostes

Si ja tens les teves propostes, pots descarregar-te aquest formulari per fer-les arribar a la comissió que estudiarà la viabilitat de les teves idees.

Presenta la teva proposta!

Presenta la teva proposta de manera telemàtica, clica al títol d'aquest apartat i segueix els passos del procès per poder participar. Fes-nos arribar les teves idees!

Document Actions