Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

V CONCURS DE FOTOGRAFIA FLORSERÒS EXPERIENCE

Es publiquen les bases del V Concurs de fotografia de la floració de Seròs. Es podrà participar des del 24 de febrer fins al 31 de març a l'Instagram.

DILLUNS 26 FEBRER 2024

L'Ajuntament de Seròs anuncia la cinquena edició del Concurs de Fotografia de FlorSeròs Experience, organitzat per l'Àrea de Turisme. El certamen, que se celebra anualment a través d’Instagram durant l'època de la floració, convida als residents locals i visitants per capturar i compartir la bellesa d'aquest fenomen natural.

Per participar, els interessats han de seguir diversos passos dins d’aquesta plataforma:
1. Seguir el perfil d'Instagram de l'Ajuntament de Seròs.
2. Publicar una fotografia original de la floració al seu perfil (únicament com a publicació, no s’admetran Stories, Lives o Reels).
3. Esmentar l'Ajuntament de Seròs a la publicació (@ajuntament_seros) i utilitzar les etiquetes #FlorSeròs i #FlorSeròsExperience.
4. Assegurar-se que el perfil sigui públic per permetre la visualització i votació per part del públic.

La fotografia amb més "likes" serà la guanyadora del concurs, obtenint com a premi una cistella carregada de productes locals. El segon i tercer lloc rebran, cadascun, un vermut de migdia per a dues persones en un bar del municipi.

El termini de participació es mantindrà obert des del 24 de febrer fins al 31 de març, i els guanyadors es faran públics el 6 d'abril a través del perfil d'Instagram de l'Ajuntament de Seròs. Animem a tots els amants de la fotografia a participar i compartir la seva perspectiva única de la floració a Seròs.

Podeu consultar les bases a continuació:
Bases Concurs Fotografia 2024

Fitxers adjunts