Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

UN ANY DES DE LES PRIMERES INCORPORACIONS DEL PROGRAMA NEXTGENERATION UE

Es compleix un any de les incorporacions de tres nous membres a l’Ajuntament de Seròs gràcies al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea.

DIJOUS 22 FEBRER 2024

Fa un any, l'Àlex, el Marc i la Carlota van sumar-se a l'equip de l'Ajuntament de Seròs, amb motiu del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea del programa NextGenerationEU, iniciativa subvencionada pel SOC, que contribueix significativament a diverses àrees de treball municipal.

Durant aquest període, l'Àlex, tècnic de Medi Ambient, ha destacat pel seu treball en tràmits i memòries de medi ambient, així com pel seu suport a l'arquitecta i la comunitat. La Carlota, tècnica d’Administració General, ha sigut la mà dreta del secretari, oferint suport a Secretaria-Intervenció, tramitant expedients administratius i confeccionant informes. Per la seva part, el Marc, tècnic de Promoció Econòmica, ha gestionat i resolt amb èxit subvencions i tràmits de l'Ajuntament de Seròs.

Volem agrair-los-hi el seu compromís, dedicació i l’energia positiva que han aportat durant aquest primer any de col·laboració. Aquest programa ens ha permès enfortir l'equip de l'Ajuntament de Seròs i, a la vegada, ampliar les oportunitats laborals per als joves.

Per a més detalls sobre les subvencions, podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament de Seròs al 📞 973 78 00 09 o 📩 ajuntament@seros.cat.