Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seròs inicia una nova temporada de floració

La Flor Seròs Experience s’inicia amb una caminada popular conjuntament amb el CAP en el marc del Dia Internacional de la Dona

Caminada Flor Seròs Experience
Caminada Flor Seròs Experience

DIMECRES 08 MARÇ 2023

L'Ajuntament de Seròs inicia un any més la campanya de floració, aquest any amb més activitats que mai. S'ha iniciat la quarta edició del Flor Seròs Experience amb una caminada popular organitzada conjuntament amb el CAP en el marc de les activitats del Dia Internacional de la Dona.

Un any més l'Ajuntament de Seròs ofereix una experiència única per gaudir de la floració dels arbres fruiters. Les rutes estan guiades per pagesos i guies locals, descobrint així el paisatge natural i coneixent del món de la pagesia i el cicle de vida de l'arbre fruiter, i la història, patrimoni i trets característics d'aquest indret del Baix Segre. Les visites guiades s'organitzen durant els caps de setmana fins al 26 de març, podent-se ampliar fins al 2 d'abril.

Aquesta nova edició compta amb més activitats, com l'exposició "Del fred a la floració: paisatges del Baix Segre" de l'artista Antoni P. Vidal que s'inaugura el 10 de març a les 19:30 a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural de Seròs i estarà disponible fins al 2 d'abril.

També s'estrenarà pròximament un circuit d'orientació permanent que permetrà gaudir d'aquesta activitat envoltats pels camps en plena floració. S'han creat també diverses rutes lliures per caminar pels camps en floració.

Podeu trobar més informació a Flor Seròs Experience