Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SERÒS INICIA LA FESTA MAJOR DE SANT ÀNGEL 2024

La festa major de primavera de Seròs en honor al Sant Àngel se celebra aquest 5, 6 i 7 d’abril.

DIVENDRES 05 ABRIL 2024

Amb el cant dels gojos de l’església de la Nativitat de la Mare de Déu, Seròs dona el tret de sortida al dia del seu patró Sant Àngel Gloriós i, tot seguit, comença la seva Festa Major amb la processó de les “apol·lònies” i els “apol·lònios” del 2025 i la missa tradicional musicalitzada.

Durant els actes del matí, ens ha acompanyat Mons. Salvador Giménez Valls, el Bisbe de Lleida. L’alcalde de l’Ajuntament de Seròs, Josep Antoni Romia Pujol, li ha fet entrega d’un medalló del Sant Àngel i una porta de Seròs.

Després, tothom s'ha anat sumant a les pubilles i damisel·les en la ballada de sardanes de la Plaça Viladegut, que ha estat tot un èxit gràcies a la Cobla Tàrrega.

Durant aquests tres dies hi haurà festa tant pels més petits, amb espectacles infantils, firaires i animacions, com pels més grans, amb actes, concerts, DJ i molt més! També es disputaran diversos i emocionants partits de Futbol Sala, Bàsquet, Bitlles i Pàdel.

Tothom està convidat a venir, participar i gaudir de la Festa Major de primavera del nostre municipi. Es pot consultar el programa complet en el cartell que trobareu a continuació. 

Galeria d'imatges