Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

8-M ÉS TOT L'ANY: SERÒS CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Sota el lema 8-M és tot l'any i en honor al dia de la dona treballadora, aquest 31 de maig tindrà lloc una jornada en contra de la violència masclista a Seròs, amb l'objectiu de prevenir i denunciar aquestes situacions de desigualtat. Les activitats que es duran a terme estan subvencionades per la Generalitat de Catalunya.

DIJOUS 16 MAIG 2024

El divendres 31 de maig, Seròs acollirà una jornada especial dedicada a la dona treballadora, ficant èmfasi en la lluita contra la violència masclista. En el mes març es va decidir descentralitzar les activitats d'aquesta jornada, per tal de reivindicar aquesta lluita durant tot l'any. 

Les activitats proposades tindran lloc a la sala petita del Casal, amb una programació variada que busca sensibilitzar i proporcionar eines pràctiques a les assistents.

A les 18:00 h es durà a terme una xerrada informativa sobre els signes invisibles de la violència masclista, centrant-se especialment en la dimensió psicològica d'aquest fenomen. L'objectiu és fomentar la consciència i la capacitat de reconeixement d'aquestes situacions.

Seguidament, a les 19:45 h, es farà una pausa per a un refrigeri, proporcionant un espai per a la reflexió i el debat sobre els continguts abordats durant la xerrada.

La jornada continuarà a les 20:00 h amb un taller d'autodefensa, conduït per un Mestre Nacional de Taekwondo. Aquest taller oferirà als participants l'oportunitat d'aprendre i posar en pràctica tècniques de defensa personal, amb l'objectiu de guanyar confiança i seguretat en situacions de risc.

Aquesta iniciativa s'ha fet possible gràcies a l'ajut econòmic de 2900 € del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya per finançar les despeses derivades
d'accions per a la prevenció de les violències masclistes per als exercicis 2023 i 2024, amb la qual l'Ajuntament de Seròs reafirma el seu compromís amb la promoció de la igualtat i la lluita contra la violència de gènere, proporcionant espais de conscienciació i empoderament per a les dones de la localitat.
Galeria d'imatges