Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SERÒS CELEBRA LA TERCERA EDICIÓ DEL FRUIT MUSIC FESTIVAL

Tot i una jornada d'intenses pluges, aquest dissabte 6 de juliol, va tenir lloc a Seròs el Fruit Music Festival. La programació es va mantenir durant la tarda amb els espectacles infantils i, encara que va cancel·lar-se part de la nit, el ritme i la gastronomia van acompanyar als assistents des del principi fins al final.

DILLUNS 08 JULIOL 2024

Aquest dissabte 6 de juliol va tindre lloc la tercera edició del Fruit Music Festival a Seròs, un festival ideat per promocionar i donar visibilitat als productes de quilòmetre 0, enaltint la feina de la pagesia i el cultiu de la terra.

El festival va arrencar el dia abans amb un taller gastronòmic impartit per Mercè Camins sobre com introduir la fruita en el nostre menú de dia a dia. Els participants van poder descobrir i degustar set plats variats on la fruita dolça era l'element clau.

El dissabte, dia oficial del festival, va donar el tret de sortida amb la música i animació de l’espectacle infantil itinerant “Retalls” que portava als pares i les mares i als nens i a les nenes des de les Piscines Municipals fins a l’espai del Fruit Music Festival al camp municipal de futbol. Un cop allà, van pujar a l’escenari i tots van gaudir de l’animació musical “Quina ballaruca”.

Durant la tarda, els assistents van gaudir de l’Espai Fruit Gourmet i l’Espai Fruit Experience, on van poder tastar fruita fresca acabada de collir dels nostres col·laboradors. Una degustació completa i refrescant de productes de la terra i opcions variades de sopars i refrigeris.

Lamentablement, a causa de la pluja, va haver-se de suspendre la programació de la nit. Va sortejar-se la cistella de productes entre totes les entrades venudes i va oferir-se entrada lliure a l’espai amb una festa improvisada per aquells que tot i la tempesta volien seguir la gresca.

Des de l’organització, donem les gràcies a tots els productors i les entitats col·laboradores que han fet possible el Fruit Music Festival, la premsa i participants que han ajudat a cobrir l’acte, així com als membres de la Comissió de Cultura i Festes i de la Brigada Municipal per tota la tasca prèvia de muntatge, i lamentem no haver pogut celebrar el festival com teníem planejat. Tot i això, estem molt orgullosos d’haver treballat per a mostrar totes les oportunitats que ens brinda la nostra terra i de donar visibilitat a aquest sector.

Galeria d'imatges