Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SERÒS CELEBRA LA FESTA MAJOR DE SANT ÀNGEL 2024

Del 5 al 7 d’abril s’ha celebrat la Festa Major de primavera de Seròs, on grans i petits han gaudit d’una àmplia oferta d’activitats i actes en honor al Sant Àngel, el patró del poble.

DILLUNS 08 ABRIL 2024

La Festa Major de Sant Àngel de Seròs s’ha celebrat del 5 al 7 d’abril. El matí de divendres, el cant dels gojos en honor del Sant Àngel van marcar el seu inici, seguit de la processó dels apol·lònies i apol·lònios del 2025 acompanyats de la Cobla Tàrrega. A les 12.00 h es va celebrar la solemne missa musicalitzada i, la Plaça Viladegut va acollir la ballada de Sardanes.

Els més petits van gaudir d’espectacles infantils com “Encanteris i derivats” de la companyia de teatre “El Sidral” i animacions musicals com “Salta, canta i balla!” de “Sac espectacles”. A més, van poder gaudir de les “firetes” i els inflables.

Els més grans van gaudir tant o més que la canalla amb els indispensables concerts i balls de Festa Major a càrrec de les orquestres MEDITERRANEA i SATURNO, una sessió de “tardeo” de la mà de DJ MAMOMO i el grup de versions BAND THE ROCK. Els més engrescats també van poder quedar-se ballant fins a la matinada amb la discomòbil, on els DJ Abel Purroy i Kevin Manero van donar-ho tot.

Durant aquests tres dies, també es van disputar importants partits de Futbol Sala, Bàsquet, Bitlles i Pàdel i el concurs de Pesca, en els que tant els participants com els espectadors van lluitar i gaudir al màxim.

Aquest diumenge es va tancar la Festa Major del Sant Àngel amb el gran espectacle tribut musical a “El último de la fila”, a càrrec del grup “Querencia Animal”, que va ser tot un gran èxit i que els serossans, serossanes, convidats i convidades van gaudir al màxim.

Galeria d'imatges