Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’APROVA EL FUTUR PARC DE BOMBERS DE SERÒS, UN MODEL INNOVADOR

La Generalitat ha publicat la licitació per a l’assistència tècnica a la redacció de projectes i la posterior execució de les obres del nou parc de Bombers Voluntaris de Seròs. Es preveu que el nou parc entri en funcionament el primer trimestre de l’any vinent.

DIVENDRES 15 MARÇ 2024

El municipi de Seròs s'encamina cap a la desitjada millora significativa en els serveis d'emergència, amb l'anunci de la licitació de les obres per a la construcció del nou Parc de Bombers Voluntaris. Aquesta iniciativa suposarà un avenç essencial per al municipi i la seva comunitat.

El nou Parc de Bombers de Seròs ocuparà una superfície útil de 832 m² i oferirà espai per a un total de 31 operatius. Les instal·lacions estaran equipades amb una àmplia gamma de serveis, incloent-hi vestidors i serveis per a 25 homes i 6 dones, així com tres cotxes de servei identificats.

La seva estructura comprendrà una àrea de dependències, que inclourà el vestíbul d'entrada, sala de control, espais per a la documentació operativa, cuina, gimnàs i serveis higiènics, entre altres. A més, disposarà d'una àrea destinada als vehicles, que inclourà cotxeres, zona de manteniment mecànic, magatzem i instal·lacions diverses.

El projecte del nou parc de Bombers voluntaris estarà situat a la parcel·la ja existent al carrer Indústria . Aquesta moderna infraestructura, amb un pressupost d’ 1,78 milions d'euros, es preveu que entri en funcionament durant el primer trimestre de l'any vinent, marcant un abans i un després en les capacitats d'emergència del municipi.

Per a més detalls sobre les licitacions, podeu consultar la nota de premsa a Surten a licitació les obres de construcció ... - Govern.cat.

Galeria d'imatges