Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte de Promoció Turística de Seròs

L'Ajuntament de Seròs rep una subvenció econòmica de 5063,52 € per impulsar el Projecte de Promoció Turística de la localitat, gràcies al Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, de la mà de la consultoria Estratègic.

DIJOUS 09 MAIG 2024

L'Ajuntament de Seròs constata la subvenció de 5063,52 € que ha finançat la redacció del Projecte de Promoció Turística del municipi, que ha suposat un cost total de 9075 €. Aquesta iniciativa, que ja es troba en marxa amb èxit, té com a objectiu fer una valoració de l'experiència turística a Seròs i un pla per a millorar i potenciar els serveis i espais que ofereix.

El Projecte de Promoció Turística de Seròs ha estat gestionat per la consultoria Estratègic, experta en planificació estratègica, promoció econòmica i desenvolupament local, i redactat per Jaume Bages, el consultor, geògraf i director d’Estratègic. L’empresa, de més de vint anys d’experiència, compta amb més de 30 clients, entre els quals, molts ajuntaments de Catalunya.

L’ajuda econòmica, concedida pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, ha sigut essencial per a la redacció d’aquest projecte. Amb aquest suport, l'Ajuntament de Seròs podrà continuar implementant les accions planificades i assolir els resultats esperats en termes de promoció turística i dinamització del sector.

Galeria d'imatges