Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA MONTMANEU 494 SOBRE RODES

Aquest passat divendres, El Club Ciclista Seròs va presentar la 4a edició de la marxa BTT Montmaneu 494, que se celebrarà el pròxim diumenge 17 de març a Seròs.

DILLUNS 11 MARÇ 2024

El Casal de Seròs es va convertir en el punt de trobada per a la presentació oficial de la 4a edició de la marxa BTT Montmaneu 494, impulsada pel Club Ciclista Seròs, que acollirà més de 200 ciclistes. Durant l’esdeveniment es van compartir tots els detalls d’aquesta jornada esportiva, anomenada rere el cim més emblemàtic de la comarca i la seva alçada, que corona els recorreguts marcats per la marxa. 

Els més agosarats recorreran 70km i gràcies als 3 avituallaments que tindran durant el recorregut podran recuperar les forces que ben segur que necessitaran per afrontar els 1200 metres de desnivell positiu acumulat. Pels que no vulguin afrontar la distància llarga podran optar a dues alternatives: una de 55Km amb 900m de desnivell positiu i una de 35km i 450m de desnivell, apta també per les bicis de modalitat gravel i elèctriques.

En la presentació oficial, l'alcalde de Seròs, Josep Antoni Romia, va ser acompanyat pel Portaveu del Grup Junts-Impulsem a la Diputació de Lleida i alcalde de la Granja d'Escarp, Manel Solé, i membres del Club Ciclista Seròs, inclòs el seu president, Nano Romia.

Manel Solé, que comenta que ell també va participar en la marxa als seus inicis, descriu els seus paisatges com encomiables i declara que aquests esdeveniments esportius són imprescindibles per impulsar el territori i per mostrar els municipis que són actius i porten l'esport a dins.

L'alcalde de Seròs va expressar el seu suport i va felicitar l'organització, afirmant que "l'Ajuntament de Seròs està darrere de l'organització i no davant, donant suport en tot el que fa falta per ajudar a consolidar aquesta cursa."

Finalment, el president del Club Ciclista Seròs va animar a tots els amants del ciclisme a participar i va destacar que hi ha temps per formalitzar la participació fins el mateix dia de la cursa. A més, tots els inscrits i participants podran gaudir d’un esmorzar popular de cansalada a la brasa i després, tant si pedalen com si no, també podran gaudir de l’espectacular floració dels camps del Baix Segre.

Amb una gran expectació i un fort suport de la comunitat local, la Montmaneu 494 promet una jornada per gaudir de l’esport, de l’aventura i de l’aire lliure. Any rere any, els seus patrocinadors, sponsors, col·laboradors i voluntaris fan possible aquesta marxa BTT. Les inscripcions estan obertes fins al mateix dia 17, i els participants ja esperen amb ganes el moment de rodar.

Galeria d'imatges