Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

💼 OFERTA DE FEINA: Tècnic/a d'Esports, en pràctiques

DIVENDRES 19 GENER 2024

Des de l'Ajuntament de Seròs estem buscant un tècnic/a de comunicació en pràctiques que executi tasques de: 

Promoure, fomentar i potenciar les activitats físiques i esportives, elaborar programes i activitats adequades als usuaris del municipi i facilitar espais per tal de fer possible el seudesenvolupament, d'acord amb les directrius del seu superior jeràrquic. Programar, preparar i gestionar les activitats físiques i esportives, així com gestionar els recursos assignats a les diferents actuacions (materials, humans i econòmics). Seguir i avaluar les activitats físiques i esportives executades, així com supervisar i gestionar les instal·lacions i equipaments esportius. Promocionar i fomentar l'activitat física i l'esport en llur àmbit territorial. Establir relacions amb les entitats esportives municipals i amb empreses del sector (contractes, etc.). Analitzar les tendències de l'activitat física i l'esport. Gestionar la comunicació interna i externa en relació a l'activitat física i l'esport. Detectar, reconèixer i establir relacions amb els stakeholders del sistema esportiu local. Gestió del l'equipaments esportius del municipi. Coordinació d'activitats amb les entitats i usuaris dels equipaments esportius.

Requisits de les persones candidates i condicions:
➡️ Ensenyaments de grau superior de FP de la família professional d'activitats físiques i esportives.
➡️ Tenir entre 16 i 30 anys, estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) i en el sistema de Garantia Juvenil el dia abans de formalització del contracte.
➡️ Complir els requisits establerts a l'Ordre EMT/214/2021, de 17 de novembre, en especial els previstos en la base 6 de l'annex 1
➡️ Contracte de 12 mesos de durada a jornada completa i remuneració anual de 23.837,52 euros.
➡️ Incorporació abans del 15 de febrer de 2024.

Podeu consultar les bases en el següent enllaç Bases de Tècnic d'Esports

Per a més informació, contactar amb l'Ajuntament al 📞 973 78 00 09 o 📩 ajuntament@seros.cat.

Fitxers adjunts