Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOVES INCORPORACIONS A L'AJUNTAMENT DE SERÒS

L'Ajuntament de Seròs incorpora quatre nous membres al seu equip gràcies al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la UE - NextGenerationEU, subvencionat pel SOC.

DIMARTS 13 FEBRER 2024

L'Ajuntament de Seròs incorpora quatre nous membres al seu equip, gràcies al suport del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea a través del programa NextGenerationEU, iniciativa subvencionada pel SOC, que contribuirà significativament a diverses àrees de treball municipal. Per consegüent, compartim amb vosaltres les darreres incorporacions i la resolució de les vacants de feina publicades anteriorment.

El Sergi, tècnic de Turisme, assumirà la responsabilitat de promoure i planificar les activitats turístiques, mentre que l'Anna, tècnica en Comunicació i Periodisme, col·laborarà activament amb les xarxes socials i els mitjans de comunicació locals. D'altra banda, la Noemí, l’arxivera, serà la gestora del patrimoni material i immaterial de Seròs, treballant per la serva correcta preservació i difusió. Per acabar, l'Eva, tècnica d’Administració i Registre, assumirà un paper clau en les tasques administratives i en l'àrea de multimèdia i comunicació.

Aquest programa permet enfortir l'equip de l'Ajuntament de Seròs i, a la vegada, amplia les oportunitats laborals per als joves. Donem-los-hi una càlida benvinguda!

Per a més detalls, podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament de Seròs al
📞 973 78 00 09 o 📩 ajuntament@seros.cat.