Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FLORSERÒS EXPERIENCE

L' Ajuntament de Seròs celebra l'època de la floració del 2 al 24 de març a través de les activitats de la seva iniciativa FlorSeròs Experience.

DIMECRES 28 FEBRER 2024

Seròs dona la benvinguda a la floració, l'època en què els camps del territori s'omplen amb les olors i els colors de la primavera. Des de l'any 2020, l'Ajuntament de Seròs impulsa la floració a través de la iniciativa FlorSeròs Experience, que recull del 2 al 24 de març diverses activitats al voltant d'aquest fenomen natural.


El cartell, ja disponible, destaca els esdeveniments principals i les seves dates. A més, aquest any com a novetat, FlorSeròs Experience compta amb una pàgina web oficial www.florseros.com, on podreu obtenir més informació sobre les rutes de la floració, les activitats que es realitzen, els llocs d'interès turístic i, fins i tot, trobar lloc on dormir o aparcar.


Tots els caps de setmana, es faran visites guiades de la floració on, liderats per guies locals i pagesos, recorrerem camps privats d'ametllers, cirerers, albercoquers, presseguers, nectarines i altres, per aprendre sobre el cicle natural d'aquests arbres, gaudir de l'impressionant paisatge i descobrir en la mateixa visita el Poblat Visigòtic del Bovalar i el Monestir d'Avinganya. El dia 9 de març, en el monestir, també podreu gaudir del concert de la cantant Júlia Colom i el dia 17 de març recórrer el territori en la Montmaneu 494, la cursa BTT impulsada pel Club Ciclista Seròs.


L'oferta també inclou activitats de caràcter gratuït, com dues sessions de ioga al voltant dels arbres florits amb la professora Digna Pena; l'actuació en directe del grup Urban Sketchers Lleida el 16 de març, que pintaran la floració des de diferents punts de Seròs; i una experiència única durant la posta de sol amb música en directe a càrrec del grup EnCantades (places limitades).


Amb aquesta àmplia gamma d'activitats, FlorSeròs Experience convida a tothom a gaudir d'aquest espectacle natural i cultural tant característic de la comarca i a conèixer el municipi. Des dels diversos canals de comunicació de l'Ajuntament de Seròs, us informarem de les actualitzacions i noves experiències que es puguin afegir al programa.

Per a més detalls sobre les activitats de FlorSeròs Experience, podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Seròs al 📞 973 78 00 09 o 📩 turisme@seros.cat.

Galeria d'imatges