Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FINALITZEN LES ACTUACIONS DE MILLORA ENERGÈTICA EN EDIFICIS MUNICIPALS

Finalitzen les actuacions de millora energètica en edificis municipals a càrrec del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) d'inversions 2020/2024 de la Generalitat de Catalunya, del qual es comptava amb un total de 250.000 € per aquesta i altres millores.

DIJOUS 16 MAIG 2024

Des de l’Ajuntament de Seròs informem que les actuacions previstes de millora energètica en edificis municipals han estat finalitzades amb èxit. La llar de jubilats, el Centre Cultural, l'Ajuntament de Seròs i ara l'Escola Miquel Barón Daban ja compten amb la instal·lació del nou enllumenat i l'adequació de les seves sales. 

Durant aquest passat dimarts, dimecres i dijous s’ha dut a terme la substitució de l’enllumenat existent i l’adequació de l’aula d’informàtica de l'escola pública municipal. Una tasca necessària perquè es gaudeixin de les millors condicions possibles en l'edifici i perquè el professorat pugui continuar utilitzant les noves tecnologies com a eina educativa.

L'actuació ha estat subvencionada a través del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024 en l'àmbit d'inversions de la Generalitat de Catalunya, que constava d'un total de 250.000 €. Aquest ajut econòmic ha estat clau per dur a terme tant l'ampliació de la llar d'Infants com les esmentades millores energètiques d'equipaments públics. 

Galeria d'imatges