Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major 2022

Ja està enllestit i repartit el llibre de la Festa Major amb el programa d'actes, la Gimkana fotogràfica, el recull de fotografies i el llistat d'empreses colaboradores amb les festes de Seròs!

DILLUNS 05 SETEMBRE 2022

Finalment, després de 2 anys de restriccions i no poder celebrar-la amb normalitat, els propers dies 7, 8, 9, 10 i 11 de setembre us esperem per gaudir de nou de la Festa Major de Seròs.

Aquest any tornen les penyes al recinte de penyes, tornarem a tenir un entarimat on poder ballar, podrem gaudir amb amics i familiars sense distàncies, mascaretes ni restriccions de la millor Festa que fem al nostre municipi. Només mantenim una cosa: els actes principals es seguiran celebrant a la nostra plaça de les Escoles. 

I es que si alguna cosa bona hem tret d'aquesta pandèmia, entre altres, és que tenim una plaça al mig del poble on els espectacles i concerts hi llueixen i es gaudeixen més que enlloc: a l'aire lliure, envoltats d'arbres que han viscut el pas de moltes generacions i amb espai per grans i petits.

Us animem a venir-nos a visitar i gaudir amb nosaltres de la festa! Si voleu saber tot el que hem programat, podeu descarregar-vos el llibre de la Festa Major on trobareu tots els actes i activitats que farem durant aquests 5 dies.

Us hi esperem!

Fitxers adjunts