Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CARNESTOLTES DE SERÒS, LA FESTA MÉS ESBOJARRADA

El passat 17 de febrer, es va celebrar el Carnaval de Seròs amb la gran festa de bateig de l'hereu del Carnestoltes i l'esperat concurs de disfresses.

DIMECRES 21 FEBRER 2024

Aquest passat 17 de febrer, Seròs es va engalanar amb la celebració del Carnaval, que va omplir els carrers de festa. Després de l'èxit del safari pel Congo Botrako l'any anterior, el Rei Carnestoltes i la seva estimada Rosalinda tornaven a la Vila de Seròs per presentar el seu fill, l’hereu Rosendo. La jornada va començar amb la celebració del bateig del bandarra, on tot el poble va dedicar-li paraules d'amor i va donar-li la benvinguda amb una gran festa al ritme de la xaranga Los Guacamayos.

A la nit, la festa va continuar al Casal amb l’Orquestra Tropikana i la desfilada de disfresses per la passarel·la roja, que va destacar per l’alt nivell de creativitat i participació. El jurat va deliberar valorant les disfresses segons originalitat, vistositat, treball i orientació temàtica. Els guanyadors del concurs van ser la “Barcelona Fashion Week” en primera posició; seguits de les espectaculars “rentadores Balayda” i, per últim, les elegants “Garses hindús”. Els premiats van guanyar un val per consumir en establiments del poble i la festa va seguir fins a la matinada amb el DJ Hooket.

Des de l’Àrea de Cultura i Festes, volem expressar el nostre agraïment a tots els participants del Carnaval per fer d'aquesta celebració una experiència inoblidable. Ja estem impacients per conèixer les noves aventures del Carnestoltes l'any que ve, amb moltes més sorpreses i alegries per compartir.

CONCURS DE DISFRESSES CARNESTOLTES 2024

1r premi "Barcelona Fashion Week"2n premi "Rentadores Balayda"3r premi "Garses hindús"Fitxers adjunts

Galeria d'imatges