Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocat el V Concurs de Decoració de Mones de Pasqua a Seròs

L'Àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Seròs convoca el V concurs de decoració de mones de pasqua amb temps de participació fins al pròxim dilluns dia 1 d'abril en el qual s'anima a tothom a participar-hi.

DIMECRES 27 MARÇ 2024

Hola, amants de la dolçor i la cuina!

Amb gran entusiasme ens complau anunciar l'obertura del cinquè Concurs de Decoració de Mones de Pasqua. És hora d'exhibir la teva destresa culinària i creativitat mentre prepares la millor mona de Pasqua que Seròs ha vist mai. Convidem a tots els aficionats i professionals de la pastisseria del nostre municipi a mostrar el seu talent en aquesta competició única.

En aquesta edició del concurs, es lliuraran tres premis per reconèixer el talent i la dedicació dels participants. El primer premi consistirà en un val de 50€, mentre que hi haurà dos segons premis, cadascun consistint en un val de 25€. Aquests vals podran ser gaudits en establiments locals de Seròs, fomentant així el suport a la nostra comunitat.

Recordem als participants que, per aconseguir l'èxit en aquest repte, és essencial incloure com a mínim quatre ingredients típics en la seva creació. Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç (Bases V Concurs decoració de mones de Pasqua).

Que comenci la competició i que les nostres mones ens portin a tots moments de dolça alegria!