Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el període de preinscripció a la Llar d'Infants Quitxalla.

"Fem l'escola que volem": Des del dia 8 fins al 21 de maig s’obre el procés de preinscripció del curs 2024/2025 a la Llar d’Infants de Seròs, Quitxalla.

DILLUNS 29 ABRIL 2024

El pròxim dia 8 de maig comença el període de preinscripció per al curs 2024/2025 a la Llar d'Infants de la localitat, Quitxalla. Sota el lema "Fem l'escola que volem", els pares i mares interessats podran iniciar el procés d'inscripció dels seus fills i filles per a aquesta primera etapa educativa.

La preinscripció es pot realitzar tant online com presencial, tot i que es recomana fer-ho de manera digital per agilitzar el procés. És ràpid i senzill, comença el procediment fent clic aquí.

La Llar d'Infants Quitxalla, recentment renovada, ofereix un entorn educatiu òptim amb instal·lacions modernes i recursos adequats per al desenvolupament integral dels més petits de casa, que aprendran i gaudiran junt amb els altres infants.

Les dates clau del procés de preinscripció són les següents:

  • Publicació de places: 6 de maig de 2024
  • Període de presentació de sol·licituds: del 8 al 21 de maig de 2024
  • Sorteig del número de desempat: 11 de juny de 2024
  • Publicació de la llista d'infants admesos i de la llista d’espera (si s'escau): 17 de juny de 2024
  • Període de matrícula: del 17 al 25 de juny de 2024

L’Ajuntament de Seròs anima a les famílies interessades a participar en aquest procés i a complir amb els terminis establerts per evitar inconvenients i assegurar una correcta tramitació de la sol·licitud. La Llar d'Infants de Seròs, Quitxalla, espera amb entusiasme a tots els nens i nenes del curs vinent.

Galeria d'imatges