Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Seròs per Carnaval, tot s'hi val!

El 17 de febrer celebrem el Carnestoltes de Seròs.

DIMARTS 13 FEBRER 2024

Després que el 2020 es fes el judici del Carnestoltes, al 2022 la gran boda de Carnestoltes i Rosalinda i al 2023 el safari a Àfrica com a viatge de noces, aquest any naix el Rosendo, fill de Carnestoltes i Rosalinda, i fem el seu bateig.

El pròxim 17 de febrer, la màgia del Carnaval inunda els carrers de Seròs! Aquest any, seguim amb entusiasme la increïble història del Rei Carnestoltes i la Rosalinda, amb una celebració dedicada al bateig del seu fill Rosendo, l'adorable hereu de la disbauxa.

La jornada començarà a les 15:30 amb la presentació de l’hereu al balcó de la família irreal (C/ Mossèn Ferran) i el còctel de recepció. Seguidament, iniciarem la desfilada pels carrers de Seròs, convertint-los en un espectacle ple de colors, música i alegria amb la xaranga Los Guacamayos. A la plaça Viladegut, els representants de cada grup batejaran al fill del rei Carnestoltes i li dedicaran unes paraules d’amor i felicitat. Després, seguirem el convit al pati de l’IES.

A la nit, ballarem al ritme de l’Orquestra Tropikana fins a donar pas al concurs de disfresses. El primer premi serà un val comercial de 200 €; el segon premi de 100 € i el tercer, de 50 €. Els vals es podran bescanviar a qualsevol comerç local. El jurat estarà compost per dos membres de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Seròs, dos membres de la Llar de jubilats, dos membres de l’associació de dones i dos veïns del poble anònims que valoraran segons l’originalitat, el treball, la vistositat i l’orientació temàtica de les disfresses. Els grups de més de 10 persones poden apuntar-se a les oficines de l’ajuntament i rebran una paletilla.