Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscriu-te al 5è Descens del Segre

El proper dilluns 1 d'agost s'obre el període d'inscripcions al 5è descens del Segre que tindrà lloc el diumenge 28 d'agost. Pots fer la teva inscripció a les oficines de l'Ajuntament de Seròs fins el divendres 12 d'agost.

DIJOUS 28 JULIOL 2022

Els Ajuntaments de Torres de Segre, Soses, Aitona, Seròs i la Granja d’Escarp organitzen la 5a edició del Descens del Segre pel diumenge 28 d'agost. Com a novetat, aquesta edició compta amb la  possibilitat de baixar fins a la Granja d’Escarp allargant, així, uns 8km el recorregut.

Aquesta activitat esportiva d’estiu té per objectiu fer que el participant gaudeixi i experimenti, un any més, la sensació de recórrer aquest tram del nostre riu Segre tot admirant la seva bellesa des de l'interior i gaudint, amb família i amics, d’una jornada lúdica única entre cinc pobles agermanats.

En aquesta edició, es podrà gaudir també d’una sortida de competició oficial del Campionat de Catalunya, que iniciarà el descens abans que ho faci el popular.

No us perdeu aquesta excel·lent proposta d’activitat física dins del nostre paratge natural. Un entorn privilegiat que cal tenir cura i estimar-lo per poder-lo viure i sentir en primera persona.

El període d'inscripcions serà del dilluns 1 d'agost fins el divendres 12 d'agost i es farà a les oficines de l'Ajuntament de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00. En el moment de la inscripció caldrà fer el pagament de 27€, en efectiu; 1€ de cada inscripció es destinarà íntegrament com a donatiu a l'AFANOC. 

Trobaràs tota la informació al díptic adjunt.

Fitxers adjunts